top of page

Vraagje?

Hoe ver kan ik schieten?

Als enige vult PromoKanon de tankjes onder druk. Dat betekent maximale power en afstand. De bovenste ring van de Arena of de Kuip? Haal je makkelijk! 

 

Hoe vaak kan ik schieten?

Reken op zo'n dertig schoten per tankje. Het kanon wordt op de omstandigheden afgeregeld. Indoor wat minder ver dan buiten. Hoe verder en hoger het schot, hoe eerder het tankje leeg is. Ook de temperatuur speelt een rol. Hoe warmer, hoe hoger de druk in het tankje  En hoe meer shots. Een tankje vervangen is een minuutje werk.

Wat kan ik schieten?

Het PromoKanon is ideaal voor T-shirts. De oprolinstructie krijg je van ons. Maar stressballetjes kunnen ook. Of hotdogs. Of zakjes popcorn. Als het maar zacht is, een beetje gewicht heeft en mooi in de loop past.

Kan iedereen met het PromoKanon overweg?

Het kanon wordt schietklaar geleverd en de instructies zijn helder. Laden. Kraantje opendraaien. Kraantje sluiten. Schieten. Iedereen kan het en het is niet eng.

Wat zit er in het tankje?

De cilinders zijn onder druk gevuld met CO2 oftewel koolzuurgas. Dat zijn de belletjes in je cola en het koude spul waarmee sterrenchefs zulke gekke gerechten maken.

Het PromoKanon werkt dus niet op luchtdruk - dat geeft veel minder goede resultaten.

Is zo'n kanon wel veilig?

Natuurlijk is het PromoKanon geen kinderspeelgoed. Er staat grote druk op en je moet er op een verantwoorde manier mee omgaan. Maar een PromoKanon is onverwoestbaar en wordt in de VS bijvoorbeeld ook door Disney ingezet. Daarbij worden onze PromoKanons zeer zorgvuldig onderhouden een gebruiken we bij reparaties alleen de originele onderdelen.

Is elk kanon een PromoKanon?

Nope. PromoKanon is de superspecialist met het beste materiaal. De eerste en de grootste aanbieder van Nederland en België. Onze kanons zijn wél getest, gekeurd en worden per klant afgeregeld op de wensen en omstandigheden.

Wat kan ik eigenlijk met het PromoKanon?

Zie het kanon als een crowd pleaser. Knallend entertainment waarmee je het publiek vermaakt. Of geef het een rol in je communicatie en promotie. Bijvoorbeeld door er een wedstrijd aan te koppelen. Een uitnodiging. Een spel. We hebben voorbeelden te over en ideeën genoeg.

Is het PromoKanon ook te koop?

Jawel, zo hebben bijvoorbeeld de Nederlandse Schaatsbond en de Hockeybond een PromoKanon in hun bezit. In de praktijk geven onze klanten de voorkeur aan huren. Dan weten ze zeker dat het kanon in topconditie blijft en dat de cilinders altijd goed gevuld zijn.

Help, mijn vraag staat er niet bij!

Mail dan even naar info@promokanon.nl of bel met 06-55182925.

> Huren? Klik hier voor de voordelige tarieven en de soepele voorwaarden.
bottom of page